Esports

Entitats i escoles esportives

Assabenta’t de l’última hora dels nostres esportistes

Vídeo homenatge de Sensei. Roberto Ferrer als seus alumnes i agraïment a l’Ajuntament d’Aldaia

Les davanteres ens expliquen com ha anat la temporada abans d’enfrontar-se a un partit històric

Dissabte que ve 25 de juliol, les vermelles es juguen l’ascens a la Lliga Repte Iberdrola davant el Añorga KKE de Sant Sebastià a la Ciutat del Futbol de les Fregues. Les golejadores Olga Carbonell i Andrea Herrero, ens expliquen com ha anat la reeixida temporada en un reportatge realitzat per la Real Federació Española de Futbol i la Federación D. Podeu seguir el partit històric a través de la web o el canal de Youtube de la Real Federació Espanyola de Futbol el dissabte a les 20.30 hores.

Les xiques de la UD Aldaia es van fer amb el pase a segona divisió amb la victòria contra el Argoña de Sant Sebastià.

Fes clic ací per a llegir la crònica de la jornada per Esportsbase.

El passat 25 i 26 de juliol en Noja va tenir lloc el Campionat d’Espanya Júnior d’estiu en els quals van participar els nostres esportistes: Miguel Fontana, Mario Avila, Jose Luis Hernandez, Mario de Andres, Lucia la Torre i Clara Arnau.

Consulta tots els resultats ací.

Dissabte passat 25 es va disputar l’I torneig d’escacs online organitzats per Educart. Donades les circumstàncies, el tradicional torneig que se celebra amb motiu de les festes patronals de la localitat, es va disputar de manera online aconseguint ser un èxit de convocatòria amb 56 participants. Els aldaiers, Xavi Castellano (10è), Juan Verdejo (17è) i Jorge Vilanova (18è) van jugar un excel·lent torneig quedant en 10è, 17è i 18 lloc respectivament.

En el següent enllaç pots conèixer tots els resultats.

L’esportista va participar en les proves individuals del Campionat d’Espanya Juvenil d’estiu celebrat els dies 26 i 27 de juliol. Mario de Andres va aconseguir el 7è lloc en carrera amb taula de salvament i 4t lloc en la prova de NADR SURF.

Més informació ací.http://www.cdna.es/2020/07/cto-espana-juvenil-de-verano/